fredag 29 juli 2011

Lugn fredag...

                     
Efter en härlig och intensiv torsdag har vi idag en lugn fredag här hemma.
Igår åkte vi för att bada tillsammans med vänner - allt var planerat och klart för en heldag vid badet med mat, fika och lek. Det var bara det att när vi tittade ut på morgonen var inte vädret med oss..., typiskt. Trots mulet och regnstänk bestämdes att vi skulle åka som planerat. Sagt och gjort packade vi bilen och gav oss iväg, på vägen öste regnet ned och vi sade till oss själva att det blir till att vänta i bilen om det inte slutat regna då vi kom fram och att vi skulle se det som en trevlig utflykt. Väl framme har det slutat regna och vi tar med oss allt pick och pack och går för att ta bra plats vid vattnet. Med tanke på vädret var vi nästan helt själva på området. När våra vänner kommer med bussen och rälsbussen (som de absolut skulle åka med) har de boksatvligen det fina vädret med sig - för det spricker upp och blå himmel med en lysande sol tar över himlen fullkomligt. Det blir lunch och sedan plums i för alla barnen. +23 grader i vattnet gjorde att även mammorna tog sig några svalkande dopp. Vi fick en toppendag och är glada att vi trotsade vädret som visade sig på morgonen. Vid middagen frågade jag barnen vad som varit roligast med dagen och till svar fick jag att det var allt badande som var roligast. Visst är det så att ett mammahjärta blir så glad att se sina barn leka, skratta och ha roligt, det går inte att komma ifrån. Härligt! 

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har varit och lämnat nyckeln till vår stuga till en kollega som ska ta med familjen dit nästa vecka. Med posten igår kom nya numret av Drömhem & Trädgård och den var precis lagom att ta med ut i solen och gotta sig med. Jag kom på att det är sista semesterdagen idag, på måndag är det jobb igen, det blir säkert bra. Man brukar ju komma in i jobbtrallen snabbt, men det är en hel helg först. I kväll blir det mys i soffan med barnen och se postkodskampen på TV eftersom att dottern med sin klass var med under just denna omgång. Hoppas jag ser henne!

Har suttit och kollat lite bloggar och nätbutiker nu under kvällen. Jag är lite smått förtjust i tunikor av olika slag och fick syn på massor med nytt snyggt.

ANDERSEN & LAUTH - GABY - MOCCA

                            ANDERSEN & LAUTH - ADITA - OAK
Båda dessa söta tunikor kommer från Andersen & Lauth och finns hos Biskopsgården i Bälinge. Här finns även massor med annat fint och ett "vill - ha - begär" infinner sig. Det kanske blir ett besök till Bälinge under helgen...

Oj, nu hörs det tjut från vardagsrummet och det är dags att kila till fredagsmys.
Krameli kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar