måndag 18 juli 2011

Hemma igen...

Hallå där!
Då var vi hemma igen, det känns lite jobbigt i hjärtat att ha lämnat vårt pArAdis för denna gång. Vi har njutit av lugnet som råder där nere samt av att bara få vara vi - helt anonyma där ingen blir igenkänd från jobbet eller liknande. Familjen har varit tillsammans samt att goda vänner kom på besök.

Tänk, att vara längst ut på kanten av vårt land, då vi gått över vägen för att komma till stranden är det bara strand och därefter hav, hav, hav...

Hav, hav, hav...

Tiden går så fort, det gäller verkligen att suga in varje sekund av nuet. Visst har vi haft lata dagar på stranden, men vi har jobbat också. Det är ju trots allt lite pyssel med att ha sommarstuga. Årets "to do" var att måla om lillstugan. Vi valde att måla i en annan kulör - svart. Innan var stugan gul liksom stora huset, men det kändes som att det var dags med lite förnyelse. Tanken är att stora huset också ska bli svart, men det är inte akut med målning ännu. Resultatet blev super och vi är så nöjda. Tur att vi är en stor familj med många som kan måla och hjälpa till.

Väl hemma med två semesterveckor till sitter jag och fundrar över vad vi ska hitta på. Barnen är och leker med kompisar, som de längtat efter. Vi har inget inplanerat och det i sig kan vara skönt då det finns utrymme till att ta dagen som den kommer. Bad är prio 1 om det blir väder till det! Idag har det mest packats upp, tvättats och plockats, vilket känns OK då det är grått och regningt ute. Sitter ni på något härligt sommartips - dela gärna med er, tack. Alltid roligt att höra vad andra gör på sommaren.


Steninge strand

Jag hoppas ni alla njuter av sommaren och mår bra. Nu kom mina barn hem så det är dags att börja göra lite mat.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar