söndag 1 juli 2012

Utflykt och jordgubbar...

Välkommen JULI!
Hela familjen är hemma och samlad igen. Mycket prat kring nya minnen och erfarenheter från dagarnas fotbollscup har vi här i familjen. Det är roligt när upplevelser ger sådana effekter på ens barn. Ljummen morgon bjöd in till skön långprommis. Vi pratade om i fall vi skulle åka och bada, men det kändes inte som att det var tillräckligt varmt för det och med tanke på den sommar som varit hittills anser jag att det är för kallt i vattnet...Nope, inget bad!
Vi längtar och räknar ner dagarna till semester nu och då minnsan ska det bli bad. Undrar om man skulle packa med badrocken och göra  som tanterna - starta dagarna med morgondopp... ? Det ser ju så härligt ut när tanterna och farbröderna kommer cyklandes ner till stranden i sina morgonrockar - för att ta sig just ett morgondopp i havet. Snacka om uppfriskande och balsam för själen.

Idag tog vi en tur förbi en av mina favoritbutiker.
Biskopsgården ute i Bälinge.
Det är en liten myselipysoas där det finns massor med fina saker, kläder och smycken i en härlig & rofylld miljö. Det blev mest att titta i dag, då övriga manliga familjemedlemmar satt i trädgården och väntade... Kankse var det lika bäst för plånboken.
Vi fortsatte sedan till svåger & svägerska där det bjöds på gott söndagsfika med bland annat jordgubbar och glass. Så gott det är med jordgubbar, vi åt massor i går kväll och även till frukost i morse. Sommarmums! 

Vill man inte ta sig ut till Bälinge för myselipys bland fina saker kan man hitta riktiga fynd
hos Nordljus.
 Jag kunde inte motstå denna

Sjal Toulouse  LUCKY LINA ♥ SUPER FYND ♥ FRAKTFRITT
Sjal från Lucky Lina, nu endast 99:- och skickas fraktfritt, klickeliklick - så hade jag beställt en. 
Sjalar kan jag inte få för många av, de är toppen att variera sin klädsel med samt varmt och gosigt en kylig sommarkväll att vira runt halsen.
Nix, vänner - nu lite söndagsmys och jag går in på sista veckan innan härlig semester. Nu får den riktiga sommaren med värme och solsken komma.

Pinned Image
... and I like it a L.O.T!
Kram
L



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar