måndag 16 juli 2012

Vinden viner & solen skiner...

Pinned Image

Vi njuter i härlig sommarsol, hör hur havet brusar på avstånd...
 Vinden har mojnat något och dukning pågår - ännu en middag ute i det gröna. En tur till Sia glass för att fylla frysen med glass blev dagens utflykt. Vi har börjat komma in i semesterlunken och med fem barn som leker och roar sig tar det liiiite extra tid innan vi kommer iväg - så det är bara att njuta av "no stress".
Att solen nu värmer våra frusna kroppar gör inget, då jag insett att jag inte packat ner några långbyxor, inte ens mjukisbyxor! Obotlig optimist som jag är, gällande solen, hoppas och räknar jag med att byxor inte ska behövas, that´s it!

Här i stugan ska vi försöka satsa på någorlunda tidig kväll då vi laddar för STOR nöjespark i morgon, barnen är laddade till tänderna. Kvällen kanske kan avslutas med en tur ner till stranden, kvällsdopp...?

Ooops, middagen luktar gott och de säger att den är klar....det är lyx när vi är många vuxna som kan hjälpas åt med matlagningen....
Soliga kramar
L

Uppdatering (kl 20.13): Nu VRÄKER regnet ner eller rättare sagt det regnar i sidled. Vi hann dock äta middagen färdigt och plocka in allt innan regnet kom. Snabba väderskiften denna sommar. TV-mys till Lotta på Liseberg pågår i stugan...i stället för strandprommis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar