söndag 20 maj 2012

Kom till ro...


...och ge tid till det som betyder något i livet.
Att gå ner till stranden och uppleva det lugn som havet ger är helt fantastiskt! Att tillsammans med familjen få vara så nära havet och ge tankarna liv och bara få "vara" - det är energi för själen. Ett helt hav för oss själva, inga andra , bara vi. Att få balansera på en spång för att komma ut till Stora skär ger lite enkel spänning i stunden. Kluckande ljud från vågornas skvalp mot runda stenar...

Det var gårdagens eftermiddag då vi gick en liten prommis. Så skönt och kontrast mot den sprängfulla vardag vi lever i hemma, även om detta också är hemma.

Den här tiden på året är som "lugnet före stormen", inte så många sommargäster eller turister som är här nere. Det är alltid lika vemodigt att åka hem, men å andra sidan har vi hela sommaren framför oss och vet att vi snart åker ner igen. Vi åkte tidigt i morse och göken bjöd på sitt "hoande" till hej då.
Nu är vi laddade med energi inför en ny vecka.
Kram
L



1 kommentar:

  1. åhh vilka härliga sommarbilder, att få vara vid havet, sitta och njuta på soldränkta klippor och känna doften från vattnet är livskvalitet det :)
    Jag är född och uppvuxen i Norrtälje, och jag kan sakna just närheten till klippor och havet här i Uppsala. Samlar gärna på stenar också, stora som små, det är nåt speciellt med stenar och hav.
    Nu ska jag ut och njuta det härliga sommarvädret, ha en toppendag :))
    /Nilla

    SvaraRadera