söndag 8 april 2012

Thaifeeling...

...i form av bilder.


Kartan visar bland annat två av våra favvohotell, som båda är Sunwing resorts. Förra året var vi i Kamala och detta år Bangtao. Bangtao är strået vassare då hotellet ligger precis på stranden.
Vi har även bott på Kata beach och besökt Kata Noi, Phi-phi, Nai Harn längst ner i söder samt underbara Freedom beach (mellan Karon & Patong).  


I entrén sitter denna stora trätavla och i vattnet simmar fiskar av olika slag, lägg därtill det lugnande ljudet av porlande vatten från fontäner. Det bidrar till ett lugn...


Kring alla pooler är det fullt av palmer och grönska som ger välbehövlig skugga. Trots stora poolområden med mycket folk, var det en behaglig ljudnivå. Fågelkvitter och vågornas brus blev lugnande örongodis.

Efter en lååång natts flygresa och vi äntligen tog Thailändsk mark kändes det skönt att se vårat namn på skylten som taxichauffören höll i. 40 minuter senare var vi framme på hotellet och kunde checka in. Väl inne på vårt rum tog vi en titt ut på balkongen och såg HAVET!
Fantastiskt, havet, ljuset, värmen - semester.
Snabbt åkte badkläderna på och vi tog oss ner till stranden för ett första dopp. Den känslan går inte att beskriva...
Det vi möttes av då vi kom till stranden var detta


Eller vad sägs om 8 km lång, bred och vit strand?
Direkt kände vi att det här kommer att bli en bra semester. Märkligt hur kroppen fungerar, så trötta som vi var och med ens fick vi massor med energi och kraft igen. En bättre start kunde vi inte få och det fortsatte i lika härligt.

Det finns så mycket jag skulle kunna berätta och så mycket härliga känslor jag bär inom mig från Thailand. En del måste bara upplevas live för att förstå, går inte att få ner i ord.
Detta land har fångat mitt hjärta.

"Tänk på världen som den ser ut från rymden, så liten och obetydlig men ändå så vacker."
Dalai Lama

Idag jobbar vi vidare på att komma tillbaka till rätt dygnsrytm. Vad kan inte passa bättre än lite fotboll?! Japp, idag smäller det med första matchen för säsongen, en träningsmatch och junior är laddad till tusen. Att det fortfarande är påskhelg märks inte så mycket hemma hos oss i år, vi är nog fortfarande kvar i thaifeelings....

Njut Din söndag och det som gör Dig lycklig.
kram
L



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar