lördag 10 december 2011

Tjejkväll & Nobelfest...

and i hope i will have the courage to seize it, when it comes around…
God morgon sköna lördag!
Önskar vi kunde stanna tiden lite och göra så den går mer långsamt - det vore toppen. Vår skrutta har vuxit ifrån det här med att ha barnkalas. Eftersom hon fyllde år förra helgen är det ikväll som hon har bjudit in sina vänner till "tjejkväll". Det är rätt praktiskt att se till att det som ska ätas och drickas finns hemma, piffa till det lite och sedan sköter tjejerna resten av kvällen på egen hand.

Tänk när de var mindre och det skulle ordnas med lekar, fiskdamm, någon blev ledsen en annan spillde och en tredje längtade hem... Det var ju mysigt på sitt sätt, men nu känns det ganska bekvämt inför kvällen. Med andra ord är det lite handling inför kvällen som ska göras idag.
Medan tjejerna har sin fest får väl mamman och pappan se på Nobelfestligheterna på tv. Det brukar vara en och annan fin klänning och håruppsättning bland gästerna till middagen - alltid lika kul att se på.

Det är ju jul snart också... Har inte riktigt fått den rätta känslan ännu, men den kommer säkert. Kanske ska baka lite eller koka Leilas goda kolor, då brukar den infinna sig.

Det är nog dags att sätta igång här nu, som sagt här finns lite att göra idag.
Kram
L



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar