torsdag 1 december 2011

December...


Välkommen December!

Hemma hos oss är det lite tradition att tillsammans titta på adventskalendern på morgonen, de morgnar som vi kan. Det är lite mysigt att tända ljus, ta morgonkaffet och bänka sig med barnen. I år är första året som vi inte har en kalender som hör till tv-kalendern, men chokladkalender önskas fortfarande. Det blir en mysig start på dagen. Vi alla tror att det kan bli något bra av årets upplaga av julkalendern som Svt satt ihop.

Bild från Leilas kök.

I går var det premiär för Leilas söta jul. Självklart satt jag bänkad för att inspireras och ta del av smarriga recept. Jag fick såklart ett rejält sug efter att baka och pyssla... Hmm, har inte riktigt samma sorts kök att tillgå, men mitt är bra ändå.
Mat och annat gott att äta och dricka hör julen till. Ikväll är det Tina som står för inpirationen, jag sitter nog bänkad i kväll med och tar del av vad hon har att bjuda på. Ska du?
Visst känns det lite märkligt att det är +6 grader, blåsigt och regnstänk i stället för minusgrader och vitt - man blir inte klok på årstiderna alls...?
Njut Din torsdagskväll!
Kram
L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar