söndag 18 mars 2012

Nedräkning....

Så var det söndag och även denna vecka börjar gå mot sitt slut.
Vi kickade igång med tidig match i Märsta för att sedan fortstätta med ytterligare en match i Uppsala. Där emellan fyllde vi på med energi på "donken". Vad gott det är när man är så där vrålhungrig och behöver mat snabbt och på en gång, nöjda barn dessutom!
Matcherna slutade med vinst till våra killar och det var fin innebandy de bjöd på, även om det som vanligt var spännande och tog på nerverna.
Skruttan och jag var sedan iväg på ett Friskispass. Vi har börjat gå tillsammans på söndagarna och hittat ett pass med en ledare som passar oss. När vi båda nu börjat lära oss passet och kan börja ta i och utmanar oss själva i rörelserna, ja, då var hon inte där idag... Ny ledare och nytt pass, jättesvårt! Vi fick jobba och blev svettiga som bara den. Nu är jag färdig för idag!

Våra resväskor står nu i vardagsrummet och väntar på att bli packade. Lite har vi börjat lägga fram och packa i, men på onsdagkväll måste allt vara klart! Äntligen går vi nu in i veckan då det är dags för efterlängtad semester. Vi jobbar som vanligt och går i skolan på torsdag, planet går på kvällen så vi åker ut så vi kan äta middag på Arlanda och strosa runt lite i butikerna. Lagom trötta sätter vi oss sedan på planet och natti, natti... Det blir en lååååång kväll, natt och vips blir det dag och vi är framme!
Vi kommer att njuta våra två veckor på detta härliga ställe


Jag tror inte att jag riktigt har förstått att vi snart ska mysa här.
Närheten till havet, den vita sanden och värmen - jag bara älskar det!

"Every day is a happy day"
KrAm
L



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar