Hej måndag!
Förgyll din dag med att baka små goda mumsbitar. Blir det några kvar - lägg dem i en fin burk och bjud vid senare tillfälle. Dessa går inte att motstå och perfekt att baka om du ska bjuda många!
Bountykakor
Ingredienser:
4,5 dl socker
4 dl vetemjöl
1,5 tsk vanlijsocker
3 tsk bakpulver
4,5 msk kakao
3 st ägg
225 g smält smör eller margarin
2,25 dl kokande vatten
Smörkräm
225 g smör eller margarin
4 dl florsocker
2 st ägg
0,75 paket kokos
Garnering:
2 paket ljus blockchoklad
1,5 msk matolja
Gör så här:
Vispa ägg och socker, tillsätt torrvarorna därefter smör och vatten.
Grädda kakan i smord och bröad långpanna i 175 grader ca 15 - 20 min. Låt svalna.
Smält smöret till krämen och rör ner resten av ingredienserna. Låt svalna. Bred över den kalla kakan.
Smält blockchokladen med olja och bred på kakan, skär i lagom stora rutor och låt svalna.
Fin burk i emalj från Country Style.
Njut din måndag!
Kram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar